Privatumo politika

Privatumo politika

 

Apie slapukus

Mūsų internetinė svetainė www.klaipedosmuzikinis.lt naudoja slapukus (angl. cookies). Naršydami mūsų svetainėje, Jūs sutinkate su Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro privatumo ir slapukų naudojimo politika. Slapukai (angl. cookies) yra duomenys siunčiami iš serverio, kuriame talpinama svetainė, į Jūsų naudojamą naršyklę, kurioje Slapukai vėliau yra saugomi. Toliau informacija iš naršyklės vėl yra siunčiama atgal į serverį, kiekvieną kartą, kai Jūsų naršyklė paprašo informacijos apie atidaromą puslapį. Taip keičiantis duomenimis, mes gauname informaciją apie Jūsų elgseną svetainėje. Yra dvi pagrindinės slapukų rūšys: sesijos slapukai ir nuolatiniai slapukai. Sesijos slapukai yra ištrinami iš Jūsų kompiuterio kai Jūs uždarote savo naršyklės langą. Nuolatiniai slapukai yra saugomi kompiuteryje, kol Jūs jų neištrinate arba nesibaigia jų galiojimo ir saugojimo terminas.

Slapukai mūsų svetainėje

www.klaipedosmuzikinis.lt naudoja šiuos slapukus svetainėje:

*_ga (Google Analytics) galioja 2 metus. Sukurtas saugoti unikalų vatotojo ID, kuris vėliau naudojamas Google Analytics serverių apskaičiuoti vartotojo, sesijos ir kampanijos duomenis;

*_gat (Google Analytics) galioja 10 min. Naudojamas sumažinti užklausų greitį – apriboti duomenų rinkimą didelio srauto tinklalapiuose;

*__gid galioja, kol yra įjungta naršyklė. Šis slapukas naudojamas siekiant atpažinti unikalų vartotojąį.

*XSRF-TOKEN skirtas sesijoms identifikuoti, galioja 2 valandas, unikalus atsitiktinių simbolių identifikatorius;

*1P_JAR – „Google“ reklamos slapukas, naudojamas naudotojų sekimo ir reklamos pritaikymo tikslais, galioja 1 dieną;

*CONSENT (Google Analytics) – slapukas, skirtas sesijos įgalinimui, galioja 2 metus.

Google slapukai

Svetainėje www.klaipedosmuzikinis.lt naudojame Google Analytics įrankį, kurį pasitelkiame Jūsų paliktų slapukų analizei rinkodaros tikslais. Google Analytics generuoja statistinius duomenis ir kitą informaciją apie lankytojų veiklą svetainėje. Tam yra naudojami jūsų palikti slapukai, kurie yra saugomi jūsų kompiuteryje ar kitame išmaniajame įrenginyje, priklausomai nuo to, kuo naudojotės naršydami mūsų svetainėje. Visa gauta informacija yra naudojama generuoti ataskaitoms, kurios yra sugeneruojamos Google Analytics ir pateikiamos mūsų Google Analytics paskyroje. Google šią informaciją saugo savo seerveriuose. Jei norite susimažinti slapukų kiekį, tai galite padaryti, atsidarę Google Privatumo politikos nuorodą: https://policies.google.com/privacy.

Slapukų pašalinimas ir atsisakymas

Jūs turite teisę pašalinti savo naršymo slapukus iš naršyklės. Jums reikia nueiti į savo naršyklės privatumo nustatymus ir juos pašalinti. Dauguma naršyklių suteikia tokią galimybę, tačiau Jei Jūsų naršyklė tokios teisės nesuteikia, susisiekite su mumis nurodytais kontaktais ir mes pašalinsime mūsų turimą informaciją apie Jus. Daugiau informacijos, apie mūsų Slapukų politiką ir kaupiamą informaciją apie Jus, mes galime suteikti susisiekus nurodytai kontaktais.

 

2024–2025 m. SEZONAS
Atgal į viršų
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.